1η Ημερίδα Ενημέρωσης Ιατρών για τη Διαχείριση Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών, Πάτρα 15 Φεβρουαρίου 2017

«Με επίκεντρο την προστασία του παιδιού» : Το ΕΛΙΖΑ σε συνεργασία με τις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων YALE και IOWA και τη Β’ Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. και Α. Κυριακού»  υλοποιεί το 1ο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Ιατρών για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών, στην Ελλάδα.
Το πρόγραμμα απευθύνεται πρωτίστως σε ιατρούς όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων, οι οποίοι αποτελούν την ομάδα πρώτης γραμμής, που καλείται να διαχειριστεί περιστατικά σωματικά κακοποιημένων παιδιών και είναι σε θέση  να ενεργοποιήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία τους.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας, από τις 09:30 έως τις 14:30 με δωρεάν συμμετοχή και 5 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Φορέας Διοργάνωσης:  Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΕΛΙΖΑ σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας και τη Β’ Παιδιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α., Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»

Ιστοσελίδα Επιστημονικού Φορέα Διοργάνωσης: http://eliza.org.gr/

Εγγραφή: Δωρεάν Εγγραφή –Για Δηλώσεις Συμμετοχής επικοινωνήστε : 2103249242 ή [email protected]

Αφίσα Ημερίδας: download file

Πρόγραμμα : download file

Άδεια ΕΟΦ: download file