Διημερίδα με θέμα: “ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ”, Πάτρα 8-9 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Π “ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”, με την αιγίδα της Εταιρείας Υπηρεσιών Προώθησης Ολοκληρωμένων Λειτουργιών Ψυχικής Υγείας (Υ.Π.Ο.ΛΕΙ.Ψ.Υ.) και σε συνεργασία με τα τμήματα Συντονισμού Γενικής Ιατρικής του ΓΝΠ και ΠΓΝΠ, διοργανώνει διημερίδα με θέμα: ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, στην Πάτρα στον ξενοδοχείο “ PATRA PALACE ” στις 8-9 Ιουνίου 2018.
Είναι γνωστό σε όλους ότι οι νευρολογικές παθήσεις αφορούν μεγάλο τμήμα του γενικού πληθυσμού και ειδικότερα κατηγορίες παθήσεων που αφορούν όλο το ηλικιακό φάσμα και απαιτούν διαρκή ιατρική παρακολούθηση.
Στην παραπάνω εκδήλωση θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους ειδικούς ιατρούς αλλά και τους γενικούς ιατρούς για τις νευρολογικές παθήσεις που απασχολούν πιο συχνά την ιατρική κοινότητα, όπως τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, η κεφαλαλγία, η επιληψία, η άνοια, οι νευρομυϊκές παθήσεις και η σκλήρυνση κατά πλάκας.
Ως Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες λειτουργούς της υγείας, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο που θα συμβάλλει στην επιτυχία της ημερίδας. Καλώ τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας, καθώς επίσης τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο να βοηθήσει στην ενημέρωση του κοινού με προβολή της ημερίδας που θα γίνει στην στο ξενοδοχείο “ PATRA PALACE ” στις 8-9 Ιουνίου 2018 με ώρα έναρξης 16:00.
Θα χορηγηθούν μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.
Με εκτίμηση
Dr. Νίκος Μακρής
Νευρολόγος
Διευθυντής του Νευρολογικού Τμήματος
του Γ.Ν.Π “ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”
και
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Ημέρες Νευρολογίας και Αθμια Περίθαλψη 8-9 Ιουνίου 2018