73ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας, Αθήνα 11-14 Οκτωβρίου 2017

Αγαπητοί Φίλοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας σας προσκαλούμε στο 73ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Hilton, στις 11-14 Οκτωβρίου 2017.

Πρόγραμμα

Με στόχο και φιλοδοξία την διοργάνωση ενός Συνεδρίου υψηλού επιστημονικού επιπέδου προσκαλέσαμε και πρόκειται να μας τιμήσουν με την παρουσία τους διακεκριμένοι συνάδελφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Για ακόμη μία χρονιά, στα πλαίσια του Συνεδρίου, θα επαναληφθεί η επιτυχημένη επιστημονική εκδήλωση EFORT FORA.

Επικεντρωμένα στην προσπάθεια για ισορροπημένη επιστημονική θεματολογία, τα Τμήματα της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. διοργανώνουν στρογγυλές επιστημονικές τράπεζες. Παράλληλα, στο επιστημονικό πρόγραμμα έχει συμπεριληφθεί σημαντικός αριθμός διαλέξεων, αντιπαραθέσεων και συμποσίων, στα οποία συμμετέχουν εκλεκτοί συνάδελφοι, ενώ επίσης θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις και στρογγυλές τράπεζες Φυσικοθεραπευτών καθώς επίσης και η 3η Νοσηλευτική Ορθοπαιδική Ημερίδα.

Μετά από 70 χρόνια συνεχούς πορείας στα Ορθοπαιδικά χρονικά, η Ε.Ε.Χ.Ο.Τ, σε πείσμα των σύνθετων καιρών, διατηρεί την επιστημονική της παράδοση με την ενεργό συμμετοχή όλων σας.

Με χαρά θα σας καλωσορίσω στο 73ο Συνέδριο της Εταιρείας μας.

Δρ Παντελής Κ. Νικολάου

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας

AFEA S.A. TRAVEL AND CONGRESS SERVICES
PROFESSIONAL CONGRESS ORGANIZER (PCO)
Professional Congress Organizer
Λυκαβηττού 39-41, 10672 Αθήνα
Τηλ:+30 2103668842-852 / Φαξ: +30 2103643511
Email:[email protected]

Email για Εγγραφές:  [email protected]
www.afea.gr