7ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλινικά Φροντιστήρια με πρακτική άσκηση, Ιωάννινα 19 – 20 Ιουνίου 2015

header

Εντατική Θεραπεία, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
7ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Κλινικά Φροντιστήρια με πρακτική άσκηση
19 – 20 Ιουνίου 2015, Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
«Κάρολος Παπούλιας»

Το Συμπόσιο απευθύνεται σε ιατρούς εντατικολόγους, παθολόγους, πνευμονολόγους, καρδιολόγους, χειρούργους και αναισθησιολόγους καθώς και σε φοιτητές, νοσηλευτές και φυσιοθεραπευτές.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα εξάσκησης σε τέσσερα Κλινικά Φροντιστήρια με πρακτική άσκηση πάνω σε βασικά θέματα που απασχολούν την αντιμετώπιση και παρακολούθηση βαρέως πασχόντων ασθενών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Για την ενεργό συμμετοχή στην πρακτική άσκηση απαιτείται προεγγραφή. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή στο Συμπόσιο είναι δωρεάν.

Στο Συμπόσιο θα χορηγηθούν μόρια συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, καθώς και μόρια συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Συμποσίου http://www.meth.gr, θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο κοινό για περισσότερες πληροφορίες.

 

ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(Poster)

 

arrow blue Προθεσμία υποβολής περιλήψεων:
Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

arrow blue Υποβολή περιλήψεων στο [email protected] ή [email protected]

arrow blue Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την προετοιμασία των αναρτημένων εργασιών παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Οργανωτικό-Συντονιστικό Γραφείο

program symmetoxi
 conferreΟργανωτικό Συντονιστικό Γραφείο
Συνεδριακή ΕΠΕ/Cοnferre Ltd
Λεωφ. Σταύρου Νιάρχου, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ: 26510 68610, Fax: 26510 68611,
Ε: infο@cοnferre.gr

 bls

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015
Πληροφορίες: Α. Κιτσάκος (τηλ: 2651099343)