3ο Σεμινάριο Αιματολογίας με θέμα: «Από το κλινικοεργαστηριακό εύρημα στην Αιματολογική διάγνωση και θεραπεία», Ιωάννινα 24 – 26 Οκτωβρίου 2014

Η Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με υπεύθυνο τον κ. Ε. Μπριασούλη, Καθηγητή Ογκολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Αιματολογικό Τμήμα Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών με υπεύθυνο τον κ. Α. Συμεωνίδη, Αναπληρωτή Καθηγητή Αιματολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιήσουν, σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, το 3ο Σεμινάριο Αιματολογίας με θέμα: «Από το κλινικοεργαστηριακό εύρημα στην Αιματολογική διάγνωση και θεραπεία», στις 24 – 26 Οκτωβρίου 2014 στα Ιωάννινα, στο Ξενοδοχείο Grand Serai.

Στο πλαίσιο του Επιστημονικού Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί Διαδραστικό Φροντιστήριο Κυτταρικής Μορφολογίας, την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 09:30 – 11:30 το πρωί στην Αίθουσα “Ευεργατών” του Ξενοδοχείου Grand Serai.

Πατήστε ΕΔΩ για να ενημερωθείτε για το Φροντιστήριο και για να δηλώσετε Συμμετοχή.

Τελικό Επιστημονικό Πρόγραμμα

Πρόσκληση για το Φροντιστήριο Κυτταρικής Μορφολογίας

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλες τις Ιατρικές Ειδικότητες και βασικό στόχο έχει τη βελτίωση της επικοινωνίας των ιατρών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας, αλλά και των ιατρών άλλων ειδικοτήτων, που υποδέχονται πρώτοι τον ασθενή με παθολογικό κλινικό ή/και εργαστηριακό εύρημα με τα Ειδικά Τριτοβάθμια Αιματολογικά Κέντρα – Κλινικές, που οριστικοποιούν τη διάγνωση και παρέχουν θεραπεία στον αιματολογικό ασθενή.

Η εγγραφή στο Σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πληροφορίες:

cid:image006.gif@01CEA57D.F7CC4EE0

CongressWorld

Έλλη Ανδρικογιαννοπούλου

E-mail: [email protected]