2ο Σεμινάριο τενοντομεταθέσεων άνω άκρου σε νωπά πτωματικά παρασκευάσματα, Θεσσαλονίκη 28-30 Ιανουαρίου 2016

Εκ μέρους της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής Α.Π.Θ., του Γ.Π.Ν. «Γ. Παπανικολάου» και τηςΟρθοπαιδικής& Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας Θράκης σας προσκαλούμε στοΕκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο«2ο Σεμινάριο τενοντομεταθέσεων άνω άκρου σε νωπά πτωματικά παρασκευάσματα», το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 28-30 Ιανουαρίου 2016.

Το «1ο Σεμινάριο τενοντομεταθέσεων άνω άκρου σε νωπά πτωματικά παρασκευάσματα»,το οποίο πραγματοποιήθηκε 12-14/2/2015 με διεθνή συμμετοχή, υπήρξε με βάση τις αξιολογήσεις των συμμετεχόντων πολύ επιτυχημένο, τόσο στο θεωρητικό, όσο και στο πρακτικό μέρος. Το γεγονός αυτόμας δίνει το κουράγιο και το δικαίωμα να οργανώσουμε το «2ο Σεμινάριο τενοντομεταθέσεων άνω άκρου σε νωπά πτωματικάπαρασκευάσματα» με τελικό σκοπό την καθιέρωσή του ως ετήσιου εκπαιδευτικού θεσμού, για αυτό και η επιπλέον στήριξη σας στην προσπάθειά μας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
Φιλοδοξία μας είναι η οργάνωση και για το 2016 μιας εξίσου σημαντικής επιστημονικής εκδήλωσης, έστω και σε αυτές τις δύσκολες αντικειμενικά για όλους συνθήκες. Η επιτυχία του Σεμιναρίου θα εξαρτηθεί όχι μόνο από το υψηλού επιπέδου επιστημονικό και πρακτικό πρόγραμμα, αλλά κυρίως από τη δική σας ενεργό συμμετοχή.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ. (ΚΕ.Δ.Ε.Α. Α.Π.Θ.) και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε πτωματικά παρασκευάσματα θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Περιγραφικής Ανατομικής του Α.Π.Θ. όπως έγινε και το 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σεμινάριο μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.tendontransferseminar.com ή να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Συνεδρίου στο τηλέφωνο 2310 226250 και στα e-mail: [email protected],  [email protected], [email protected].

Περιμένοντας την ανταπόκρισή σας.

Φιλικότατα,

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της
Οργανωτικής ΕπιτροπήςΑναστάσιος Χριστοδούλου
Καθηγητής Ορθοπαιδικής Α.Π.Θ.
Δ/ντής Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής
Κλινικής Γ.Ν. «Παπανικολάου»

Ο Πρόεδρος της

Οργανωτικής Επιτροπής

Παναγιώτης Γκιβίσης
Αν. Καθηγητής Ορθοπαιδικής Α.Π.Θ.
Α’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική
Κλινική Γ.Ν. «Παπανικολάου»