2ο Κύκλος Εκπαιδευτικών Μαθημάτων μέσω διαδικτύου (Webinars) για το έτος 2016 με θέμα: «Τα νεότερα στις μεταβολικές διαταραχές και στα μεταβολικά νοσήματα».
Το Ελληνικό Κολέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) διοργανώνει τον 2ο Κύκλο των Εκπαιδευτικών Μαθημάτων μέσω διαδικτύου (Webinars) για το έτος 2016 με θέμα: «Τα νεότερα στις μεταβολικές διαταραχές και στα μεταβολικά νοσήματα».
Στα μαθήματα αυτά θα συζητηθούν οι νεότερες εξελίξεις και η διαχειριστική πρακτική των γνωστών κοινών μεταβολικών διαταραχών: προδιαβήτης, διαβήτης, δυσλιπιδαιμία, υπέρταση, μεταβολικό σύνδρομο. Οι προβληματισμοί και οι απορίες σας θα είναι ευχάριστα αποδεκτές από τους Εκπαιδευτές έως και δύο ημέρες πριν από κάθε Webinar, ώστε η συζήτηση που θα επακολουθεί να είναι λειτουργική, επικεντρωμένη και ωφέλιμη. Το σχετικό email είναι [email protected]
.
Το 1ο Μάθημα του 2ου Κύκλου webinars για το 2016 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19.9.2016, στις 20:30 με θέμα: “Αντιδιαβητικές αγωγές 2ου θεραπευτικού βήματος” και ο ομιλητής που θα το παρουσιάσει είναι ο κ. Α. Κουτσοβασίλης με σχολιαστή τον κ. Α. Καμαράτο και Πρόεδρο τον κ. Α. Μελιδώνη.
Μπορείτε να εγγραφείτε στο webinar μέσω της διεύθυνσης:
https://attendee.gotowebinar.com/register/831360910141616900
Webinar ID: 442-818-563
συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το email σας στη φόρμα εγγραφής, ώστε να λάβετε αυτόματα ένα e-mail που θα περιέχει τη διεύθυνση (link) μέσω της οποίας θα μεταδίδεται online το webinar και η οποία θα είναι προσβάσιμη για το ακροατήριο λίγο πριν την προγραμματισμένη ώρα μετάδοσης.Μπορείτε τέλος να παρακολουθήσετε όλα τα προηγούμενα webinars του ΕΚΟΜΕΝ, μέσω της ιστοσελίδας μας, στη διεύθυνση: http://www.ekomen.net/category/webinars/