18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας – Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής 2019, Αθήνα 14-16 Μαρτίου 2019

Η Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία, με την συνεργασία και υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής, διοργανώνει και μας προσκαλεί στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας – Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής, που θα διεξαχθεί στις 14-16 Μαρτίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το συνέδριο περιλαμβάνει μια ευρεία θεματολογία καθώς και καταξιωμένους και επιφανείς Έλληνες και ξένους ομιλητές, οι οποίοι θα κληθούν να μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από ενδιαφέρουσες διαλέξεις, ποικιλόμορφα στρογγυλά τραπέζια, αντιπαραθέσεις και παρουσιάσεις περιστατικών, δίνοντας έναυσμα για δημιουργικό διάλογο σε επίκαιρα θέματα.
Επιπλέον, το συνέδριο θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους συναδέλφους να παρουσιάσουν τις εργασίες τους,  να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες μέσω συμμετοχής σε σεμινάρια και σε εργαστήρια και θα ενθαρρύνει εν γένει την έκφραση, καθώς και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

Στο συνέδριο συμμετέχει ενεργά και η ΕΕΦΙΕ μέσω Στρογγυλής Τράπεζας με ομιλητές φοιτητές από τα παραρτήματα Αθηνών, Αλεξανδρούπολης και Πατρών. Η εν λόγω Στρογγυλή Τράπεζα έχει θέμα «Κατευθυντήριες οδηγίες στην Αγγειοχειρουργική» και θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 16:00 – 17:30.

Πληροφορίες:
ERA LTD
Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Ταξίδια Κινήτρων & Επαγγελματικά, Τουρισμός
 Ασκληπιού 17,  Αθήνα
 +30 210.36.34.944
 +30 210.36.31.690
 [email protected]
 www.era.gr