15ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Σωματικής Ψυχοθεραπείας, Αθήνα 13-16 Οκτωβρίου 2016

Το 15ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Σωματικής Ψυχοθεραπείας, συνδιοργανώνεται από  την ΕΑΒΡ (European Association for Body Psychotherapy, http://eabp.org/) και την Πανελλήνια Ένωση Σωματικής Ψυχοθεραπείας – ΠΕΣΩΨ http://www.pesops.gr/) στην Αθήνα από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2016, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στο κέντρο της Αθήνας.

Το θέμα του Συνεδρίου «O Ενσώματος Εαυτός στην Κοινωνία της Αποσύνδεσης – Σωματική Ψυχοθεραπεία 2016», φιλοδοξεί να παρουσιάσει το σύγχρονο ρεύμα των θεωριών της ενσωμάτισης το οποίο σαρώνει τον φιλοσοφικό και διεπιστημονικό κόσμο της εποχής μας, εντοπίζοντας τη σημασία του σώματος σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης πραγματικότητας. Επιπλέον, να διερευνήσει τις παραμέτρους και τις όψεις της διαρκώς αυξανόμενης κρίσης που διανύει η σύγχρονη ανθρώπινη κοινωνία, λόγω της απ-ενσωμάτισης του νου και της απόσχισης του ανθρώπου από τις βιολογικές ρίζες του στην ζωή και τη φύση.

Ιστότοπος Συνεδρίου: https://congress.eabp.org/

Δελτίο Τύπου

Αφίσα του Συνεδρίου

Πληροφορίες που θα διευκολύνουν την εγγραφή σας στο Συνέδριο.

Επιλέξτε τώρα το Προσυνεδριακό Εργαστήριο της αρεσκείας σας από το πρόγραμμα των Προσυνεδριακών Εργαστηρίων στις παρακάτω διευθύνσεις:

https://congress.eabp.org/2016/el/programme/pre-congress/
https://congress.eabp.org/2016/el/programme/pre-congress/list/

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Συνεδρίου στο email [email protected] υπόψη κας Ολυμπίας Βέλλου.