11ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας, Καλαμάτα 7-8 Ιουνίου 2019

                                                                                  Αρ. Πρωτ. 13

Καλαμάτα 01-04-2019

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας έχει φθάσει αισίως στην 11η επέτειό του. Είναι πλέον θεσμός, που έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της Μεσσηνίας, αποκτώντας ευρύτερη καταξίωση στον ιατρικό κόσμο. Με χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 11ου Συνεδρίου Υγείας Μεσσηνίας, που θα γίνει στην Καλαμάτα στις 7-8 Ιουνίου 2019, στον εμβληματικό χώρο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Η Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας είναι σταθερά προσηλωμένη στη συνέχιση και τη βελτίωση αυτού του θεσμού, με σκοπό την ανάδειξη της Μεσσηνίας στον Ιατρικό και επιστημονικό κόσμο, την παρακολούθηση των ιατρικών εξελίξεων και τη βελτίωση όλων μας μέσα από την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων. Μέσα σε ένα περιβάλλον που έχει επηρεαστεί από την οικονομική και αξιακή κρίση, οφείλουμε να αντιπαρατεθούμε στην απογοήτευση και τη στασιμότητα.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που στην προσπάθειά μας αυτή πλαισιωνόμαστε από Μεσσήνιους Καθηγητές Ιατρικής με πανελλήνια και παγκόσμια καταξίωση, οι οποίοι προσθέτουν σημαντικό επιστημονικό βάρος στο συνέδριο με την ενεργό παρουσία τους και την συμμετοχή τους.  Συγκεκριμένα, στην ακαδημαϊκή επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου συμμετέχουν ο Ομότιμος Καθηγητής Νοσηλευτικής Γεώργιος Μπαλτόπουλος,, ο Καθηγητής Παθολογίας και Νεφρολογίας Ιωάννης Μπολέτης, ο Καθηγητής Γαστρεντερολογίας Γεώργιος Παπαθεοδωρίδης, η Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ Μαρία Γαζούλη, και ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας.

Το συνέδριο δε θα μπορούσε να έχει καταξιωθεί χωρίς την αγάπη και τη στήριξη των Ιατρών και των λοιπών επαγγελματιών υγείας. Σας καλούμε να στηρίξετε και φέτος το 11ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας και να συμμετέχετε ενεργά στις εργασίες του.

Δείτε το προκαταρτικό πρόγραμμα και λεπτομέρειες για το συνέδριο στην ιστοσελίδα https://iemescongress2019.frei.gr/

Με τιμή

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής  Κλουφέτος Περικλής     

Ο  Πρόεδρος του Δ.Σ. της   Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας   Κουσούλης Παναγιώτης