1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν. “Μεταβολικά Νοσήματα 2018: Από τη θεωρία στην πράξη”, Πόρτο Χέλι 7-10 Ιουνίου 2018

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) μετά από μία 6ετία έντονης παρουσίας στα εκπαιδευτικά και επιστημονικά δρώμενα και αφού οργάνωσε και πραγματοποίησε περισσότερες από είκοσι εκπαιδευτικές διημερίδες και τριημερίδες σε όλη την Ελλάδα, εξαγγέλλει και οριοθετεί το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΚΟΜΕΝ που θα λάβει χώρα στο όμορφο Πόρτο Χέλι στις 7 – 10 Ιουνίου 2018.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν όλες οι νεώτερες εξελίξεις, κατευθύνσεις στα καρδιομεταβολικά νοσήματα. Θα συζητηθούν τα θέματα αιχμής, διάγνωσης και θεραπείας των νοσημάτων αυτών, ενώ θα οργανωθούν κλινικά φροντιστήρια με σκοπό την απόκτηση δεξιότητας στην εφαρμογή των πρόσφατων κατευθυντήριων οδηγιών στην κλινική πράξη.

Και βεβαίως στο συνέδριο θα παρουσιασθούν οι έγκυρες ερευνητικές μελέτες του 2018, αποστάγματα της ερευνητικής δραστηριότητας Κέντρων και Κλινικών σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, αλλά και με την αποστολή των ερευνητικών σας προσπαθειών.
Προσβλέπουμε σε ένα συνέδριο υψηλής εκπαιδευτικής και ερευνητικής ποιότητας όπου εκλεκτοί και υψηλού κύρους ομιλητές, φιλοδοξούμε ότι θα προσθέσουν ψηφίδες στο παζλ της γνώσης μας και της κλινικής μας δεξιότητας.
7 – 10 Ιουνίου στο Πόρτο Χέλι, στο 1ο Συνέδριο Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν. σας περιμένουμε.
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
Δρ. Α. Μελιδώνης
Συντονιστής Οργάνωσης

Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής εργασιών
15 Μαΐου 2018

Οδηγίες για τη συγγραφή των εργασιών θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ekomen.net

Η υποβολή εργασιών πραγματοποιείται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας  www.ekomen.net