1ο Κλινικό Φροντιστήριο Ακτινολογίας Μυοσκελετικού, Ηράκλειο Κρήτης 8-10 Ιουλίου 2016

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλούμε να συμμετέχετε στο «1ο Κλινικό Φροντιστήριο Ακτινολογίας Μυοσκελετικού» το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στις 8-10 Ιουλίου 2016.

Το Φροντιστήριο είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που καλύπτει μεγάλο φάσμα της παθολογίας του μυοσκελετικού συστήματος. Οι εκπαιδευτές είναι ακτινολόγοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εμπειρία στην απεικόνιση του μυοσκελετικού.

Το πλεονέκτημα του Φροντιστηρίου είναι ότι σε αντίθεση με τις άλλες συναντήσεις απεικόνισης, όπου συνήθως καλύπτεται μέρος της παθολογίας του μυοσκελετικού, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε εξαιρετικά ευρύ φάσμα νοσημάτων και τεχνικών απεικόνισης: αρθρίτιδες, νεοπλάσματα, μεταβολικά νοσήματα, λοιμώξεις, σπάνια νοσήματα. Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικές ασκήσεις πάνω σε άγνωστα περιστατικά.

Το πρόγραμμα έχει δομηθεί με στόχο:

  • Να αναγνωριστούν τα απεικονιστικά χαρακτηριστικά συχνών ή σπανιότερων αλλά σοβαρών νοσημάτων που θα οδηγούν σε στοχευμένη διαφορική διάγνωση.
  • Να έρθουν σε επαφή και να κατανοήσουν οι ιατροί της κλινικής πράξης νέες «state of the art» απεικονιστικές μεθόδους που εφαρμόζονται στη διάγνωση και παρακολούθηση των ασθενών με νοσήματα του μυοσκελετικού συστήματος.
Με ενθουσιασμό σας προσκαλούμε στη συνάντηση και περιμένουμε να σας δούμε στο Ηράκλειο!

Π. Σιδηρόπουλος
Αν. Καθ. Ρευματολογίας Παν. Κρήτης
Δ/τής Ρευματολογικής Κλινικής
ΠΓΝΗ

Α. Καραντάνας
Καθ. Ακτινολογίας Παν. Κρήτης
Δ/τής Εργαστηρίου Ιατρικής Απεικόνισης
ΠΓΝΗ

Χώρος Διεξαγωγής

Aquila Atlantis Conference Centre, Ηράκλειο, Κρήτη

Πληροφορίες:


29, Kosta Varnali str, Chalandri 15233, Athens, Greece

Τ – +30 210 6833600, F – +30 210 6847700
@ info-radiology2016@pco-convin.gr  web www.pco-convin.gr