ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ «Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ» 18o ΕΤΟΣ, Αθήνα 5-9 Φεβρουαρίου 2018

Οι Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Γ. Παπαδάκης» συνεχίζουν την εκπαιδευτική διαδρομή τους, για 18η συνεχή χρονιά, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθήνα, από 5 έως 9 Φεβρουαρίου 2018.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ & ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ
Όπως κάθε χρόνο, σκοπός μας είναι η συμβολή μας στην εκπαίδευση των Επαγγελματιών Υγείας στο πλαίσιο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πανελλαδικά.
Προτείνουμε για τις ΗΜΕΡΙΔΕΣ “Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ” 2018 να ζητηθεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος από Παθολόγους και Γενικούς Ιατρούς που διαμένουν στην επαρχία, προκειμένου να περιληφθούν στο Επιστημονικό Πρόγραμμα ως  Ομιλητές, κατόπιν συνεννόησης  με τον Συντονιστή  κύριο Σταύρο Παππά.
Θερμή παράκληση η εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας να γίνει έως το τέλος Νοεμβρίου 2017.
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Για άλλη μία  χρονιά, καταβάλουμε ιδιαίτερες προσπάθειες να ξεπεράσουμε τις αντικειμενικές οικονομικές αδυναμίες που δημιουργεί η οικονομική κρίση, ώστε τελικά να εξασφαλίσουμε τα ελάχιστα και απολύτως αναγκαία, για να πραγματοποιηθούν οι Ημερίδες με τις ίδιες συνθήκες και προϋποθέσεις και το γνωστό σε εσάς πρόγραμμα, χωρίς ιδιαίτερη οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.
Σχεδιάσαμε το πρόγραμμα για το 2018 με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και σύμφωνα με τις προτάσεις σας. Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος που καθιέρωσε τις Ημερίδες ως εξέχουσα εκπαιδευτική διαδικασία στην ιατρική κοινότητα είναι:
Επιλογή θεμάτων, που καλύπτουν τα σημαντικότερα, συχνότερα νοσήματα και την επικαιρότητα, που ενδιαφέρει το Γενικό Γιατρό της Π.Φ.Υ.
  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα εισηγητών εκλεκτών συναδέλφων, Πανεπιστημιακών δασκάλων, Διευθυντών ΕΣΥ, Ειδικών διαφόρων ειδικοτήτων και Γενικών Γιατρών, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.
  • Σεμινάριο για Επαγγελματίες Υγείας, πλην Γιατρών, για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ.
  • Σεμινάριο Ανανηπτών στη βασική υποστήριξη της ζωής και την εξωτερική απινίδωση, για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ.
  • Βασικός στόχος, η δική σας ενεργός συμμετοχή, με περισσότερα κλινικά – διαδραστικά φροντιστήρια
  • Στρογγύλη Τράπεζα «Το ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥ» με ομιλητές Ειδικευόμενους Γενικής Ιατρικής και Παθολογίας.
  • Εξι (6) Ειδικά Εφηρμοσμένα Κλινικά Φροντιστήρια, για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ.
12ωρο ΕΦAΡΜΟΣΜΕΝΟ ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ
Πρακτικές Οδηγίες στη Διαχείριση συνηθέστερων Λοιμώξεων στην Π.Φ.Υ. Διαδραστική συζήτηση περιπτώσεων Λοιμώξεων μεταξύ Ειδικών & συμμετεχόντων.
Το  θέμα επιλέξατε εσείς την προηγούμενη χρονιά.
Θα χορηγηθεί ξεχωριστό πιστοποιητικό παρακολούθησης και CD με όλες τις εισηγήσεις και ΔΩΡΕΑΝ το Δίτομο Βιβλίο:
«Σακχαρώδης Διαβήτης: Η διαχείριση στην ΠΦΥ»
ΜΟΝΟ σε όσους το παρακολουθήσουν.
Ικανοποιώντας το αίτημα πολλών συναδέλφων, η λήξη των Ημερίδων καθημερινά θα γίνεται στις 20:00.
Αγαπητοί Συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα ανταπόκριση, ενθάρρυνση και συμπαράσταση και σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά στις Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες «Γ. Παπαδάκης» από 5 έως και 9 Φεβρουαρίου 2018 στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL Αθήνα, για ένα παραγωγικό και δημιουργικό για την εκπαίδευσή μας πενθήμερο.