Νεφρολογικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδος 2017, Λάρισα 8-10 Δεκεμβρίου 2017

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Βρίσκομαι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσω στην πόλη της Λάρισας, για το Νεφρολογικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδος 2017, που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, 8 – 10 Δεκεμβρίου 2017.

Το Συμπόσιο διοργανώνεται από την Ακαδημία Νεφρολογίας Κεντρικής Ελλάδος και την Πανεπιστημιακή Νεφρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διεξάγεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Το Νεφρολογικό Συμπόσιο 2017, ως επιστημονική εκδήλωση Κεντρικής Ελλάδος, πρόκειται και εφέτος να καλύψει σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις στις νεφρικές παθήσεις που αφορούν τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία. Θα παρουσιαστούν ποικίλα θέματα, τα οποία, παράλληλα με τη Νεφρολογία, θα αφορούν και μεγάλο φάσμα των άλλων ιατρικών ειδικοτήτων.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η συμβολή σε μια αποτελεσματικότερη και ορθότερη αντιμετώπιση των νεφρικών παθήσεων. Προς την κατεύθυνση αυτή, η συνεργασία τόσο σε επιστημονικό επίπεδο όσο και στον εργασιακό χώρο όλων των επαγγελματιών υγείας είναι απολύτως απαραίτητη. Στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν διακεκριμένοι επιστήμονες με καταξιωμένο κλινικό και ερευνητικό έργο στη Νεφρολογία και σε άλλους τομείς της ιατρικής.

Με τις πιο θερμές ευχαριστίες για το ενδιαφέρον σας, τονίζω ότι είναι τιμή για όλους τους συντελεστές του Συμποσίου, συνεργάτες στην Πανεπιστημιακή Νεφρολογική Κλινική, να σας καλωσορίσουμε στο Συμπόσιό μας στη Λάρισα.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Στεφανίδης
Καθηγητής Παθολογίας – Νεφρολογίας
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Επικοινωνία

The MasterMind Group

Μαραθωνομάχων 26, Μαρούσι
T.K. 151 24

Τηλ. 210 6827405
210 6839690-1
Fax. 210 6827409