Επιστημονικό forum «Από το San Diego στην Τζιά: Ανασκόπηση από το American Academy Neurology Meeting 2013″

Η Νευρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών σε συνεργασία με την Ακαδημία Νευροεπιτημών διοργανώνουν στις 17 & 18 Μαϊου 2013 στην Κέα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Porto Kea Suites, επιστημονικό forum με τίτλο “Από το San Diego στην Τζιά: Ανασκόπηση από το “American Academy Neurology Meeting 2013“.

Στόχος του forum είναι η ενημέρωση των ιατρών που σχετίζονται με τον ευρύτερο κλάδο της νευρολογίας, για τους παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν στην εμφάνιση της πολλαπλής σκλήρυνσης, τις έρευνες που πραγματοποιούνται επί του θέματος αυτού, τη διάγνωση και την αντιμετώπισή του.

Αναφορές θα γίνουν τόσο στα συμπεράσματα και τα αποστελέσματα που προέκυψαν από το Διεθνές Συνέδριο «American Academy Neurology Meeting 2013», όσο και στα guidelines της νευρολογίας που σχετίζονται με την πολλαπλή σκλήρυνση.

Οι εξέχοντες επιστήμονες που θα συμμετέχουν στο forum ως Πρόεδροι και Ομιλητές, θα συζητήσουν μεταξύ τους για το πολύ σημαντικό ζήτημα της πολλαπλής σκλήρυνσης, θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους από την καθημερινή κλινική πράξη και θα προωθήσουν τον διάλογο μεταξύ συναδέλφων, αλλά και τη γνώση στη νέα γενιά ιατρών.

Πρόγραμμα σε pdf.

Οργάνωση: Νευρολογική Κλινική Ναυτικού Νοοκομείου Αθηνών
Ιστότοπος: www.gkad.gr
E-mail: [email protected]
Tηλ.: 2108764725, 2108764705
Φαξ: 2108764877