Ζητούνται ειδικευόμενοι και ειδικοί ιατροί – Νοσοκομεία Γερμανίας και Ελβετίας
Professional medical team posing, doctor's lab coat and stethoscope close up, selective focus

Ειδικευόμενους και ειδικούς ιατρούς με επίπεδο γνώσης Γερμανικών τουλάχιστον C1 αναζητούμε για την κάλυψη των παρακάτω θέσεων, σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία της Γερμανίας και της Ελβετίας:

Ελβετία: Ψυχιατρική κλινική (κατηγορίας Α), που αποτελεί ακαδημαϊκή μονάδα του πανεπιστήμιου της Ζυρίχης με 1200 κρεβάτια, αναζητά 4 Ειδικευόμενους και Eπιμελητές για τα τμήματα Παιδοψυχιατρικής, Γεροντοψυχιατρικής, Ιατροδικαστικής και Νευροψυχιατρικής. Απαραίτητη η πολύ καλή γνώση Γερμανικών σε επίπεδο C1 και η αναγνώριση πτυχίου και ειδικότητας (ΜΕΒΕΚΟ).

Πελάτης μας, ένα αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό νοσοκομείο νότια της Κολωνίας με 800 κρεβάτια, αναζητούμε 2 νέους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την ειδικότητα τους στη Προηγμένη Γενική Χειρουργική (Viszeralchirurgie). Η κλινική προσφέρει περαιτέρω εκπαίδευση. Απαραίτητο προσόν: επίπεδο γνώσης C1 της γερμανικής γλώσσας και γερμανική αναγνώριση.

Περιοχή Ντόρτμουντ: Ογκολογική κλινική, που αποτελεί ακαδημαϊκή μονάδα του πανεπιστήμιου του Μύνστερ με 60 κρεβάτια, αναζητά Ειδικευόμενους για το κομμάτι της παθολογίας και της ογκολογίας. Απαραίτητη η πολύ καλή γνώση Γερμανικών σε επίπεδο C1 και η αναγνώριση πτυχίου (Approbation). Προσφέρεται διαμονή σε ολοκαίνουργιες εστίες κοντά στην κλινική. Πιθανή και πρακτική πριν το ξεκίνημα ή κατά την διάρκεια αναμονής έκδοσης του Approbation.

Η Grecruitment είναι διεθνής εταιρεία, με μακρόχρονη εμπειρία στην εύρεση και επιλογή στελεχών κυρίως τεχνικών και ιατρικών επαγγελμάτων και παρέχει υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού με δραστηριοποίηση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Οι χώρες στις οποίες προσφέρουμε ευκαιρίες εργασίας είναι κυρίως χώρες της Ευρώπης και η υπηρεσία μας παρέχεται χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση ή άλλη δέσμευση για τους υποψηφίους μας.

Σας ελκύει η προοπτική;
Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο email [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 2313 019150.
Περισσότερες πληροφορίες και θέσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.grecruitment.com/.