Ζητούνται γιατροί σε νοσοκομεία της Γερμανίας
  • Ζητούνται γιατροί σε νοσοκομεία της Γερμανίας στις παρακάτω ειδικότητες:

Α. Ειδικευόμενοι γιατροί

1. Ειδική Παθολογία Ογκολογία

2. Ειδική Παθολογία Γηριατρική

3. Ειδική Παθολογία Καρδιολογία

4. Ειδική Παθολογία Γαστρεντερολογία

5. Γενική και σπλαχνική χειρουργική

6. Αναισθησιολογία – Εντατικολογία

7. Ειδική Παθολογία (Innere Medizin)

8. Νευρολογία

9. Γυναικολογία – Μαιευτική

Β. Ειδικοί γιατροί

1. Ακτινολόγος

2. Ειδικός Παθολόγος Γηριατρικής

3. Αναισθησιολόγος

4. Γαστρεντερολόγο

5. Ειδικός Παθολόγος (Innere Medizin)

6. Νευρολόγους

7. Γυναικολόγους Μαιευτήρες

  • Υποστήριξη και εκπαίδευση για την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία (Approbation) μέσω επιδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Συμπεριλαμβάνουν την εκπαίδευση στην γερμανική ιατρική ορολογία, εκπαίδευση και προετοιμασία για την συνέντευξη εργασίας, σωστή προετοιμασία για την εξέταση της γλωσσικής επάρκειας (C1) και την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία και τα τέλη για την εξέταση. Η εκμάθηση πραγματοποιείται εν μέρει διαδικτυακά και στο τελικό στάδιο δια ζώσης (συνολικός χρόνος περ.2 μήνες). Επίσης παρέχουμε με ίδια χρηματοδοτικά προγράμματα την υποστήριξη για την απόκτηση της άδειας εργασίας στην Γερμανία. Βασική προϋπόθεση οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν επίπεδο Β2 στην γερμανική γλώσσα.
  • Βρίσκουμε θέσεις με υψηλές αμοιβές, άριστες συνθήκες εργασίας και πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης με άμεση πρόσληψη στα κρατικά και ιδιωτικά νοσοκομεία.
  • Εάν ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω θέσεις ή θέλετε να εργαστείτε στην Γερμανία ως γιατρός στην ειδικότητα σας στείλτε τα βιογραφικά σας κατά προτίμηση (όχι απαραίτητα) σε μορφή Word και στα γερμανικά στο E-mail [email protected] και σας ενημερώνουμε για τις λοιπές προϋποθέσεις και τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων μας για την εργασία στην Γερμανία.