ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΑΕΔ-EURES ΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ (δεν αφορά ιατρικές θέσεις – αφορά ενημέρωση συνθηκών εργασίας κλπ), Πάτρα 4/4/2019

Αξιότιμες κυρίες, Αξιότιμοι κύριοι,

Η Υπηρεσία EURES του Ο.Α.Ε.Δ σε συνεργασία με την Υπηρεσία EURES της Σουηδίας, θα συνδιοργανώσουν τις “Ημέρες Συνεντεύξεων – Swedish Week, στην Αθήνα στις 2 Απριλίου 2019 (Ξενοδοχείο Titania, Πανεπιστημίου 52) και στην Πάτρα στις 4 Απριλίου 2019 (Ξενοδοχείο Astir, Αγίου Ανδρέου 16) από τις 9.00πμ έως 15.00μμ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η πρόσληψη ενδιαφερομένων Ελλήνων με ειδικότητες στους παρακάτω τομείς:

Νοσηλευτικής, Οδοντιατρικής, Φυσικοθεραπείας, Τουρισμού, Πληροφορικής, Μηχανολόγων Μηχανικών, Βαφείς αυτοκινήτων και Ελασματουργοί.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν σύμβουλοι EURES από Σουηδία, οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους θέσεις εργασίας και πληροφορίες για τη Σουηδία. Παράλληλα σε δεύτερη αίθουσα θα γίνονται παρουσιάσεις σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στον τομέα των παραπάνω αναφερόμενων ειδικοτήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους με συνοδευτική επιστολή, στις θέσεις που έχουν αναρτηθεί  στο site του ΟΑΕΔ στον σύνδεσμο   http://www.oaed.gr/theseis-ergasias-sten-europe για την παραπάνω εκδήλωση.

Καθώς, κατά την μέρα της εκδήλωσης θα έχουν την δυνατότητα να αναζητήσουν επιπλέον θέσεις εργασίας στους παραπάνω τομείς, θα ήταν χρήσιμο να έχουν μαζί το βιογραφικό τους.

Swedish Week 2019 flyer

Με εκτίμηση

Κατερίνα Φλάκα

Επικεφαλής του Εθνικού Γραφείου Συντονισμού EURES Ελλάδας ΟΑΕΔ

τηλ: +302109989131