ΙΣ Θεσσαλονίκης: Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο “3.5 χρόνια Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ι.Σ.Θ.” 22/5/2021, ώρα: 10:00 π.μ.
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «3.5 χρόνια Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ι.Σ.Θ.», το Σάββατο 22 Μαΐου, ώρα 10:00π.μ – 12:30, η οποία σκοπό έχει να παρουσιάσει  την πορεία του επαγγελματικού ταμείου από την δημιουργία του μέχρι σήμερα,  στα προεδρεία των ιατρικών συλλόγων της χώρας, στα προεδρεία των επιστημονικών και επαγγελματικών εταιρειών της χώρας, στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και στα μέλη του Ι.Σ.Θ.
Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν οι κ.κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Ιωάννης Μέγας, Πρόεδρος του Τ.Ε.Α. Ι.Σ.Θ.  , Μιχαήλ Ανθρωπέλος , Πρόεδρος της επενδυτικής επιτροπής του ΤΕΑ ΙΣΘ και Κωνσταντίνος Νικολάου, Διευθύνων σύμβουλος της Prudential Actuarial Solutions. Στην ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο Ταμίας της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης κ. Κοσμάς Τσακιρίδης.
Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ
Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 22/5 στους παρακάτω συνδέσμους:
Μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις στην παρακάτω φόρμα:
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Νίτσας Νικόλαος
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Η  Γεν. Γραμματέας
Dr. Χατζηδημητρίου Μαρία
Βιοπαθολόγος