ΙΣΠ: Δωρεά υγειονομικού υλικού προς τα εμβολιαστικά κέντρα / Σχεδόν πλήρης ο εμβολιασμός του ιατρικού δυναμικού της περιοχής μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Αρ. Πρωτ.: 2681/28-4-2021

Θέμα: « Δωρεά υγειονομικού υλικού προς τα εμβολιαστικά κέντρα»

Σχεδόν πλήρης ο εμβολιασμός του ιατρικού δυναμικού της περιοχής μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών με απόφασή του παρέδωσε υγειονομικό υλικό και μέσα ατομικής προστασίας για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας της περιοχής μας, που λειτουργούν εμβολιαστικά κέντρα.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί έμπρακτη στήριξη του Συλλόγου προς το ανθρώπινο δυναμικό που στέκεται στην πρώτη γραμμή θωράκισης του πληθυσμού κατά της νόσου COVID-19.

Το ιατρικό δυναμικό της περιοχής ευθύνης μας έχει ήδη εμβολιαστεί σε ποσοστό που αγγίζει το 90%, καταθέτοντας ψήφο εμπιστοσύνης προς τα υπάρχοντα εμβόλια κατά της COVID-19, τα οποία είναι αποτελεσματικά και ασφαλή. Σε εξέλιξη βρίσκεται ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Καλούμε τους πολίτες να επωφεληθούν της διαδικασίας και συμμετάσχουν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα καθώς αποτελεί ασφαλή οδό προστασίας της δημόσιας υγείας και του υγειονομικού συστήματος. Υπενθυμίζουμε ότι σημείο αναφοράς για τη συμβουλευτική κατά τη διαδικασία του εμβολιασμού είναι ο θεράπων ιατρός.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος                            Ο Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου             Γεώργιος Πατριαρχέας