13ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη διοίκηση, τα οικονομικά και τις πολιτικές της Υγείας-Νέα προϊόντα που σχετίζονται με την υγεία: Χρειάζεται κανονιστικό πλαίσιο στην Ελλάδα;
Νέα προϊόντα που σχετίζονται με την υγεία: Χρειάζεται κανονιστικό πλαίσιο στην Ελλάδα;

Η αποτελεσματικότητα των πολιτικών ελέγχου του καπνίσματος εξαρτάται άμεσα από την έμφαση που δίνει κάθε χώρα στην αυστηρή εφαρμογή τους, συμφώνησαν οι ομιλητές της συνεδρίας για το κάπνισμα και τα νέα καπνικά προϊόντα που έλαβε χώρα στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη διοίκηση, τα οικονομικά και τις πολιτικές της Υγείας. Παρά την προσπάθεια ωστόσο που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια, 15 με 20% του πληθυσμού παγκοσμίως εξακολουθεί να καπνίζει.

  • Οι νέες τεχνολογίες για καπνικά προϊόντα μειωμένου κινδύνου προσπαθούν με διάφορους τρόπους να μειώσουν το επίπεδο της νικοτίνης που λαμβάνουν οι χρήστες και τις αρνητικές συνέπειες της καύσης του καπνού για τον οργανισμό μας˙ ωστόσο, δεν έχουν ακόμη ερευνηθεί επαρκώς και δημιουργούν αντιπαραθέσεις.
  • Σε μια προσπάθεια μείωσης των επιπτώσεων του καπνίσματος στους χρήστες, πολλές χώρες αναπτύσσουν ένα ρυθμιστικό πλαίσιο αξιολόγησης των νέων αυτών προϊόντων.

Τα ζητήματα αυτά εξετάστηκαν στη συνεδρία «Η αναγκαιότητα κανονιστικού πλαισίου για την κυκλοφορία προϊόντων που σχετίζονται με την υγεία» στην οποία συμμετείχαν με ομιλίες οι Μιχάλης Τουμπής, Νίκος Μανιαδάκης, Δημήτρης Κουρέτας και Τάκης Βιδάλης, υπό την προεδρία των Γιάννη Κυριόπουλου και Αντώνη Παπαγιαννίδη.

Κατεβάστε το έντυπο και δείτε τα βίντεο των ομιλιών:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι απόψεις σας μας ενδιαφέρουν!
Απαντήστε μας σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή του νέου κανονιστικού πλαισίου στην Ελλάδα για τα προϊόντα που σχετίζονται με την υγεία. Δεν θα χρειαστείτε παρά λίγα λεπτά…
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
13o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

«ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ:
Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ‘ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ’ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ»
12-14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 || DIVANI CARAVEL HOTEL, ΑΘΗΝΑ

MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS
Μ. Μπότσαρη 10
14561 Αθήνα
Greece
[email protected]