Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παρουσίαση της Ιατρικής Σχολής και των Προγραμμάτων Επιστημών Υγείας στην Αθήνα στις 20 Φεβρουαρίου 2017
Παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στην Αθήνα

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση Παρουσίασης της Ιατρικής Σχολής και των προγραμμάτων Επιστημών Υγείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

  • Αθήνα: Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, στις 6:30μμ, στο Αμφιθέατρο του
    ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center (Λεωφ. Μεσογείων 107)
Δήλωσε ενδιαφέρον

Η Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι εγκεκριμένη από τον Κυπριακό Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.)

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΔΟΑΤΑΠ, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και οι πτυχιούχοι του έχουν ακαδημαϊκά και επαγγελματικά δικαιώματα.

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει το πληρέστερο Τμήμα Επιστημών Υγείας και Ζωής στην Κύπρο, με προγράμματα, όπως Ακτινοδιαγνωστική/ Ακτινοθεραπεία, Αθλητική Επιστήμη και Φυσική Αγωγή, Βιολογικές Επιστήμες, Διατροφολογία/Διαιτολογία, Εργοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Νοσηλευτική, Φυσικοθεραπεία και Φαρμακευτική.

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για εισδοχή υποψηφίων, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (έναρξη μαθημάτων 25 Σεπτεμβρίου 2017).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τα κριτήρια εισδοχής και τα απαραίτητα πιστοποιητικά που υποβάλλονται με την αίτηση εισδοχής, στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση εισδοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, ή για διευθέτηση προσωπικού ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε: κα Λουτσία Ναρδή, Υπεύθυνη Γραφείου Εισδοχής, [email protected], τηλέφωνο 00357-22713001.