Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο για την Λειτουργία Γραφείου Ποιότητας στις Υπηρεσίες Υγείας

30 Οκτωβρίου 2020 - 31 Οκτωβρίου 2020

Διήμερο Σεμινάριο για τη Λειτουργία Γραφείου Ποιότητας στις Υπηρεσίες Υγείας – Διενέργεια εσωτερικών επιθεωρήσεων και ποιοτικών ελέγχων στην Υγεία

Το πρώτο σεμινάριο με φυσική παρουσία θα πραγματοποιηθεί στις 30 & 31 Οκτωβρίου, στην Αθήνα σε κεντρικό ξενοδοχείο (TBA). Το κόστος συμμετοχής είναι 280,00€ ανά συμμετέχοντα. Σε όλα τα μέλη του Ινστιτούτου παρέχεται ειδική έκπτωση 20%!

Tο Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας & Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας, Avedis Donabedian, πραγματοποιεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα διήμερο σεμινάριο για τη λειτουργία των Γραφείων Ποιότητας στις Υπηρεσίες Υγείας & τη Διενέργεια εσωτερικών επιθεωρήσεων και ποιοτικών ελέγχων στην Υγεία.

Στο σεμινάριο θα αναλυθεί ο ρόλος των υπευθύνων ποιότητας και, γενικά, οι αρχές λειτουργίας του γραφείου διασφάλισης ποιότητας σε σχέση με την επίβλεψη και το διαρκή έλεγχο των υπηρεσιών υγείας. Θα παρουσιαστούν τα κατάλληλα εργαλεία που μπορεί να αξιοποιήσει ο υπεύθυνος ποιότητας για να διασφαλίσει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και ανταπόκριση στις αρμοδιότητες και υπευθυνότητές του, κατ’ αναλογία με τα όσα εφαρμόζονται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και διεθνώς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ευρύτεροι στόχοι της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών, της ασφάλειας των ασθενών και της διασφάλισης της ποιότητας στην εμπειρία του εξυπηρετούμενου ασθενή.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
30 Οκτωβρίου 2020
Τέλος:
31 Οκτωβρίου 2020
Ετικέτες Εκδήλωση
Ιστότοπος:
https://bit.ly/3iYKP6y

Διοργανωτής

Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας & Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας
Τηλέφωνο:
2107474220
Email:
info@eiqsh.eu
Ιστότοπος:
https://eiqsh.eu/