Δελτίο τύπου ΚΕΘΕΑ Οξυγόνο

Το Θεραπευτικό πρόγραμμα  ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ  σας προσκαλεί τη Μ. Τρίτη στις 17:30-21:00 στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου στο δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής πασχαλινών λαμπάδων.

Παράλληλα θα παρέχεται ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία του προγράμματος και την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού της πόλης.

Το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ αυτές τις μέρες βρίσκεται κοντά στους νέους ανθρώπους και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την χρήση ναρκωτικών ουσιών θέλοντας να δώσει ένα ζεστό και ανθρώπινο μήνυμα για μια ζωή χωρίς ναρκωτικά.

 Στη δύσκολη εποχή που περνά ο τόπος κι η κοινωνία μας εμείς σκεφτόμαστε  με αισιοδοξία  και  αγάπη για τη ζωή.

 Η πρόσβαση στο ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ είναι άμεση και γίνεται με ένα τηλεφώνημα χωρίς λίστες αναμονής Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00.  Διαφυλάσσεται το απόρρητο και παρέχονται πληροφορίες δωρεάν προς κάθε ενδιαφερόμενο άνθρωπο που απευθύνεται εθελοντικά στο πρόγραμμα.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00 στο 2610 343400.