Πρόωρος Τοκετός Ιατρογενής – Αυτόματος, Ιωάννινα 13 – 15 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόωρος Τοκετός Ιατρογενής – Αυτόματος που θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Du Lac, Ιωάννινα.

Το συνέδριο διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία σε συνεργασία με το Fetal Medicine Foundation και το τμήμα εμβρυομητρικής ιατρικής της κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο πρόωρος τοκετός είναι η κύρια αιτία προγεννητικής και παιδικής θνησιμότητας και νοσηρότητας. Πρωτοπόροι διεθνώς, προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τον ιατρογενή αλλά και τον αυτόματο πρόωρο τοκετό.

Θα προηγηθεί Πρακτικό Σεμινάριο Υπερηχογραφίας, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, το οποίο έχει οργανωθεί από το Fetal Medicine Foundation και περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα και πρακτική άσκηση σε μικρές ομάδες εκπαιδευόμενων.
Το συνέδριο αυτό θα δώσει την δυνατότητα για μια up to date και πλήρη ενημέρωση στο θέμα καθώς επίσης την ευκαιρία για προσωπικές επαφές και συζητήσεις με φίλους και διακεκριμένους επιστήμονες.

 

Online εγγραφή

Πληροφορίες: https://bit.ly/2KUKoMQ