Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας “Γ. Παπαδάκης”, Αθήνα 15-19 Φεβρουαρίου 2016

Πρόσκληση

Οι Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Γ. Παπαδάκης» συνεχίζουν την εκπαιδευτική διαδρομή τους, για 16η συνεχή χρονιά, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθήνα, από 15 έως 19 Φεβρουαρίου 2016.
Για Έκτη συνεχή χρονιά, καταβάλουμε ιδιαίτερες προσπάθειες να ξεπεράσουμε τις αντικειμενικές οικονομικές αδυναμίες που δημιουργεί η οικονομική κρίση, ώστε τελικά να εξασφαλίσουμε τα ελάχιστα και απολύτως αναγκαία, για να πραγματοποιηθούν οι Ημερίδες με τις ίδιες συνθήκες και προϋποθέσεις και το γνωστό σε εσάς πρόγραμμα, χωρίς ιδιαίτερη οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
            Σχεδιάζουμε το πρόγραμμα για το 2016 με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και σύμφωνα με τις προτάσεις σας. Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος που καθιέρωσε τις Ημερίδες ως εξέχουσα εκπαιδευτική διαδικασία στην ιατρική κοινότητα είναι:
  • Βασικός στόχος, η δική σας ενεργός συμμετοχή, με περισσότερα κλινικά – διαδραστικά φροντιστήρια.
  • Επιλογή θεμάτων, που καλύπτουν τα σημαντικότερα, συχνότερα νοσήματα και την επικαιρότητα, που ενδιαφέρει το Γενικό Γιατρό της Π.Φ.Υ.
  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα εισηγητών εκλεκτών συναδέλφων, Πανεπιστημιακών δασκάλων, Διευθυντών ΕΣΥ, Ειδικών διαφόρων ειδικοτήτων και Γενικών Γιατρών, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.
  • Σεμινάριο για Επαγγελματίες Υγείας, πλην Γιατρών.
  • Σεμινάριο Ανανηπτών στη βασική υποστήριξη της ζωής και την εξωτερική απινίδωση.
  • Έξη(6) Ειδικά Εφηρμοσμένα Κλινικά Φροντιστήρια (απαιτείται δήλωση συμμετοχής).
  • Ικανοποιώντας το αίτημα πολλών συναδέλφων, η λήξη των Ημερίδων καθημερινά θα γίνεται στις 19:30.
Και φέτος, θα συνεχίσουμε το ειδικό καθημερινό Σεμινάριο (από 19:30 – 22:00) με θέμα αυτή τη χρονιά
«Επείγουσες καταστάσεις Διαβητολογίας στο ΤΕΠ –
Πρακτικές οδηγίες στη διαχείριση
επειγουσών & καθημερινών προβλημάτων στο Σακχαρώδη Διαβήτη»
 
Όπως κάθε χρόνο το Σεμινάριο θα είναι διαδραστικό με ανάλυση και συζήτηση Ενδιαφερόντων περιπτώσεων.
Το θέμα επιλέξατε εσείς την προηγούμενη χρονιά. Συγκεκριμένα επί 501 ψηφισάντων, πρώτο στην επιλογή σας ήταν ο ΣΔ. Απαιτείται προεγγραφή – δήλωση συμμετοχής. Θα χορηγηθεί ξεχωριστό πιστοποιητικό παρακολούθησης και CD με όλες τις εισηγήσεις, ΜΟΝΟ σε όσους το παρακολουθήσουν.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στη δομή του προγράμματος θα είναι όπως πάντα το ίδιο θεματικά με την προσθήκη μιας Στρογγύλης Τράπεζας «Το ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥ» με ομιλητές Ειδικευόμενους Γενικής Ιατρικής και Παθολογίας.
Παρακαλώ θα περιμένω μέχρι τις 10/10/2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] , προτάσεις σας με αποστολή Ενδιαφερόντων Περιπτώσεων που αντιμετωπίσατε στο ΤΕΠ, ώστε να τα συμπεριλάβουμε στο σεμινάριο. Αναμένω Δήλωση συμμετοχής σας στο σεμινάριο, αλλά και στο πρόγραμμα. Περιμένω προτάσεις για συμμετοχή στο Βήμα του Ειδικευόμενου.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα ανταπόκριση, ενθάρρυνση και συμπαράσταση και με ιδιαίτερη χαρά, σας περιμένουμε στις Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες «Γ. Παπαδάκης» από 15 έως 19 Φεβρουαρίου 2016 στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, στην Αθήνα, για ένα παραγωγικό και δημιουργικό για την εκπαίδευσή μας πενθήμερο.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Σταύρος Ι. Παππάς
Πρόεδρος Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής