Grecruitment: Θέσεις εργασίας για ιατρούς στο εξωτερικό

Η Grecruitment είναι διεθνής εταιρεία,  με μακρόχρονη εμπειρία στην εύρεση και επιλογή στελεχών  κυρίως τεχνικών και ιατρικών  επαγγελμάτων και παρέχει υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού με δραστηριοποίηση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Οι χώρες στις οποίες προσφέρουμε ευκαιρίες εργασίας είναι κυρίως χώρες της Ευρώπης και  της Μέσης Ανατολής και  η υπηρεσία μας παρέχεται χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση ή άλλη δέσμευση για τους υποψηφίους μας.

Έμπειρο Αναισθησιολόγο και Διευθυντή Αναισθησιολογίας αναζητούμε εκ μέρους πελάτη μας, κεντρικό νοσοκομείο στην πόλη της Στουτγκάρδης. Η συγκεκριμένη κλινική εξυπηρετεί πάνω από 20.000 αναισθησίες ετησίως και διαθέτει 24 χειρουργικές αίθουσες. Απαραίτητα τα Γερμανικά σε επίπεδο C1 όπως και η γερμανική αναγνώριση πτυχίου (Approbation) και ειδικότητας (Facharztanerkennung). Για βιογραφικά και πληροφορίες απευθυνθείτε στο [email protected].

Ειδικευόμενους ΩΡΛ, Ουρολογίας και Παιδοχειρουργικής αναζητούμε για μεγάλη πανεπιστημιακή κλινική στα γερμανοελβετικά σύνορα. Απαραίτητα: Approbation και C1 επίπεδο Γερμανικών. Για βιογραφικά και πληροφορίες απευθυνθείτε στο [email protected].

Πελάτης μας μεγάλη κλινική στην περιοχή του Μονάχου επιθυμεί να προσλάβει Ειδικευόμενο Παθολόγο. Απαραίτητη η γνώση Γερμανικής γλώσσας τουλάχιστον επιπέδου C1 και η γερμανική αναγνώριση πτυχίου (Approbation). Για βιογραφικά: [email protected].

 

Gamveta 161, 54248 Thessaloniki, Greece

www.grecruitment.com Tel: +30 2313 019150 / +30 2313 060169