Grecruitment: Θέσεις ειδικευόμενων σε Γερμανία & Ελβετία

Γερμανόφωνους ειδικευόμενους ιατρούς αναζητούμε  για την κάλυψη των παρακάτω θέσεων, σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία:

  • Ειδικευόμενο/η Νευροχειρουργικής για νοσοκομείο στην περιοχή Recklinghausen στην Β.Ρηνανία – Βεστφαλία. Στον εν λόγω νοσοκομείο ήδη εργάζονται κι άλλοι Έλληνες.
  • Ειδικευόμενο/η Επειγοντολογίας (Notfallmedizin) για κλινική στην Βασιλεία. Η συγκεκριμένη κλινική είναι μέλος ομίλου νοσοκομείων με διάφορες τοποθεσίες ανά την Ελβετία.
  • Ειδικευόμενο/η Νευρολογίας για νοσοκομείο στην περιοχή της Στουτγκάρδης, που συνεργάζεται με πανεπιστήμιο της περιοχής.
  • Ειδικευόμενο/η Ψυχιατρικής (Psychiatrie und Psychotherapie) για νοσοκομείο στην περιοχή Recklinghausen στην Β.Ρηνανία – Βεστφαλία.

Η Grecruitment είναι εταιρία επιλογής προσωπικού, με εμπειρία στον ιατρικό κλάδο και τις γερμανόφωνες χώρες. Παρέχουμε εξειδικευμένη συμβουλευτική σύμφωνα με την ειδικότητα και τις προσδοκίες των ιατρών  και καθοδήγηση για την έκδοση της άδειας εργασίας ή/και αναγνώρισης ειδικότητας, χωρίς κόστος για τους υποψήφιους που συνεργαζόμαστε.

Σας ελκύει η προοπτική; Στείλτε μας το βιογραφικό σας γερμανικά στο email [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 2313 019150. Περισσότερες πληροφορίες και θέσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.grecruitment.com/ .