ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΟΤΕ

Αρ. Πρωτ.: 9235

Πάτρα: 11/11/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Πάτρας εκφράζουν τις θερμότατες ευχαριστίες στον όμιλο ΟΤΕ για την εξαίρετη πρωτοβουλία της διοργάνωσης ενός πολύ αποδοτικού διημέρου συλλογής φαρμάκων από τους εργαζόμενους του ομίλου και από τους συμπολίτες μας.

Συγκινητική ήταν η μεγάλη συμμετοχή αλλά και η πρωτοβουλία των εργαζομένων να προσφέρουν και είδη πρώτης ανάγκης στους άπορους συνανθρώπους μας.

Ο ΟΤΕ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη του στις δομές αλληλεγγύης (κοινωνικό ιατρείο, κοινωνικό φαρμακείο) της περιοχής μας και στέκεται δίπλα στους ανασφάλιστους και στους αναξιοπαθούντες, που δοκιμάζονται σκληρά από την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που μαστίζει τη χώρα μας.

Η ομάδα εργασίας του κοινωνικού ιατρείου χάρη στη συμπαράσταση των φορέων και των πολιτών θα συνεχίσει απρόσκοπτα την πολύτιμη λειτουργία του με τη στήριξη του Δήμου Πατρέων και με την αυτοθυσία των εθελοντών γιατρών, νοσηλευτών/τριών, κοινωνικών λειτουργών και παραϊατρικού προσωπικού που στελεχώνει με πολύ μεράκι τις δράσεις του ιατρείου αλληλεγγύης.

Ιατρικός Σύλλογος Πατρών

Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Πάτρας

Δείτε το Δελτίο Τύπου σε pdf.