Δελτίο τύπου για τη λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου του Ι.Σ. Πατρών

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Αρ. Πρωτ. :8747

Πάτρα: 23-10-2013

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας συνάντηση των συναδέλφων Ιατρών καθώς και των νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων και φοιτητών Ιατρικής που δραστηριοποιούνται στην λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου του ΙΣΠ

Το Κοινωνικό Ιατρείο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 2000 ανασφάλιστους  συμπολίτες μας, παρέχοντας πρωτοβάθμια λειτουργία με την στήριξη των Γενικών Ιατρών και των Παθολόγων. Λειτουργεί  επίσης και το δίκτυο των Ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων που εξετάζουν και εξυπηρετούν ,στον δικό τους χώρο, τα περιστατικά του κοινωνικού Ιατρείου που παραπέμπονται από τους συναδέλφους.

Αποφασίστηκε η περαιτέρω ενίσχυση της λειτουργίας του, με ένταση της δημοσιοποίησης της δράσης τόσο των συναδέλφων Ιατρών όσο και των κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων που παρέχουν συμβουλευτικές δράσεις κάθε Τρίτη και Πέμπτη

Ελπίζουμε στην άμεση επαναλειτουργία και του Κοινωνικού Παιδιατρικού Ιατρείου, που είναι απαραίτητο για τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων με μικρά παιδιά.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Τετάρτη 6-8 απόγευμα

Σάββατο 10-12

Τρίτη 6-8 (ψυχολόγοι)

Πέμπτη 6-8 (κοινωνικοί λειτουργοί)

Ευχαριστούμε τον Δήμο Πατρέων για την ολόθερμη συμπαράσταση όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς και για την παραχώρηση του χώρου.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Η Πρόεδρος                                        Ο Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου                       Γεώργιος Σκρουμπής