Πρόγραμμα διαδικτυακών σεμιναρίων της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης 2017 – 2018

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Νέα Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 10.10.2017!
Με την ολοκλήρωση της εγγραφής θα λάβετε στο email σας αποδεικτικό παραλαβής σε μορφή PDF, παρακαλούμε για την αποθήκευσή του.
Τα webinars της ΕΕΑ θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα και θα μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε μαγνητοσκοπημένα τα προηγούμενα μαθήματα που δεν έχετε καταφέρει να δείτε ζωντανά.
Όσες και όσοι παρακολούθησαν τον κύκλο σεμιναρίων 2016-2017, συμμετείχαν στις εξετάσεις αλλά δεν πέτυχαν μπορούν να επαναλάβουν την εξέταση χωρίς απαραίτητα να επαναλάβουν την παρακολούθηση ή την καταβολή του αντίστοιχου κόστους εγγραφής.

Πιστοποιητικό Μετεκπαίδευσης στη Λιπιδιολογία
(Excellence in Lipidology)

Όσες και όσοι παρακολουθήσουν όλο τον κύκλο των σεμιναρίων 2017-2018, το 7ο Πανελλήνιο Συμπόσιο των Ομάδων Εργασίας της Εταιρείας (1-2 Δεκεμβρίου 2017, Αθήνα) και το 11ο Θερινό Σχολείο της Εταιρείας (Ιούνιος 2018, Αθήνα), είναι υποψήφιοι για να λάβουν Πιστοποιητικό Μετεκπαίδευσης στη Λιπιδιολογία (Excellence in Lipidology) από την Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης, μετά από σχετικές εξετάσεις.

Όσες και όσοι δεν καταφέρουν να συμμετέχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις αλλά έχουν επιτύχει στις εξετάσεις θα παραλαμβάνουν απλή βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων.